2010. október 26., kedd

Blogom születése

Üdvözlet minden olvasónak!
Hát megszületett hosszú idő, hosszas gondolkodás után az én blogom is! Már kislány koromban is vezettem naplót, sajnos eltűntek ezek a kis könyvecskék az évek során, pedig de szeretném újra elolvasni őket! Sajnos a féltve őrzött szalvéta gyűjteményem ugyanerre a sorsa jutott.
Persze akkoriban még nem létezett számítógép sem, nemhogy blog! Kézzel írtam, rajzoltam bele, mindent megörökítettem benne, mert ugye sok fontos dolog történik ám egy kislánnyal! De felnőtt koromban már krónikus időhiányban és lustaságban szenvedek az írást illetően és esténként már nincs sem kedvem, sem energiám kézzel naplót írni.
Az első blogger problémával akkor szembesültem, amikor el kellett nevezni a blogot. Nagyon egyszerűnek tűnt eleinte, de miután beírtam a mezőbe és ránéztem, az elsőre jónak tűnő cím már nem is volt olyan jó, sőt. Ezáltal fél napot töltöttem névadással. A következő volt, hogy ráadjam a ruhát az én újszülöttemre, hogy felöltöztessem a blogot. Ez sem volt zökkenőmentes, teljes mértékben nem is sikerült még. A harmadik nehézséggel akkor szembesültem, miután kiléptem a blog szerkesztésből és vissza akartam lépni, csak fogalmam sem volt, hogy hol is tegyem meg. Miután nem volt még egyetlen bejegyzésem sem, a "gugli' keresőben hiába kerestem "önmagam " -:). De végül "magamra találtam".
Nem tudom még, mi lesz a blog fő profilja, úgy gondolom mindig az aktuálisan engem foglalkoztató, velem és környezetemmel történő dolgok, egy-egy jól sikerült konyhai alkotásom. Nem hiszem, hogy naponta lesz időm írni, de hetente többször is szándékomban áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése